Snelle levering
Gratis verzending vanaf € 200,-
Voor 17:00 besteld. De volgende dag op de post.

De 5 beste anabolen voor spiermassa

12 / 100

Je wilt meer spiermassa, kracht of snelle resultaat. Dat je hier terecht bent gekomen betekent dat je al een tijdje op zoek bent naar de anabolen steroiden die je helpen om je doelstelling te halen. Het neemt niet weg dat bij het nemen van anabolen dat je nog steeds keihard moet trainen en dat op je voeding moet letten.  In dit artikel nemen we 5 anabolen steroiden onder de loep die jouw kan helpen bij je doelstelling(en).

 

Het effect van anabolen op je spieren

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer sporters steroïden gebruiken dat ze sneller en meer spiermassa krijgen door een verhoogde eiwitopbouw en verminderde eiwitafbraak. Maar hoe werkt het precies? Wanneer je anabole steroïden gebruikt breekt je lichaam deze af in moleculen, deze worden vervolgens doorgegeven aan je cellen. In je cellen binden de moleculen van de steroïden zich chemisch aan androgeen receptoren. Zij zijn structuren die binden met het testosteron dat van nature door je lichaam wordt aangemaakt.

 

Met andere woorden, spieren bestaan voor een groot gedeelte uit eiwitten. Anabolen bevorderen de productie van eiwitten en remmen de afbraak. Hierdoor neemt de spiermassa toe. Verder zorgt anabolen voor een verhoogde aanmaak van rode bloedlichaampjes waardoor het vermogen om langer te sporten toeneemt.

 

Je spieren kunnen maar een beperkt aantal anabolen verwerken. Een teveel aan anabolen heeft dus geen effect en verergert de hieronder genoemde bijwerking. Anabolen zijn alleen effectief als je goed dieet aanhoudt en regelmatig traint.

 

Resultaten zijn na gebruik soms al binnen 2 dagen duidelijk zichtbaar. Vooral omdat het een van de snelst werkende steroïden op de markt is, heeft dianabol wereldwijd beroemdheid verworven. Een van de beroemdste varianten van dianabol is naposim. Deze variant wordt vooral aangevoerd van Roemenïe, en heeft ook bewezen heel effectief te zijn. Ook de Russische versie van dianabol is beroemd en erg gewaardeerd door gebruikers en bodybuilders over de hele wereld.

 

 

De effecten van dianabol op je lichaam

Dianabol heeft een grote positieve invloed op de eiwitsynthese van je lichaam. Daarnaast bevordert D-bolic het herstel van het glycogeengehalte na de training. Hiermee zorgt het middel voor een effectieve vergroting van spierkracht. Omdat dianabol maar een lichte werking heeft via de androgeenreceptoren heeft het nauwelijks invloed op je natuurlijke hormoonproductie.

 

 

De voordelen van dianabol gebruik

 • Door glycogenolyse te bevorderen verbetert Dianabo de werkzaamheid van je koolhydraatinname.
 • Verhoogt de stikstofretentie in je spieren
 • Stimuleert de eiwitsynthese

 

De nadelen van dianabol gebruik

 • Schadelijk voor de lever
 • Kan hypertensie veroorzaken

 

Hoeveel doseren met dianabol

Over het algemeen bestaat de dosering van Dianabol-cyclus uit 30 – 50mg per dag. Een enkele cyclus duurt meestal 4 tot 6 weken. Voor personen die aan hun eerste Dianabol-cyclus beginnen is een dosering van 30 tot 40 mg per dag effectief. Het zal hen in staat stellen grote winsten in kracht en spiermassa te behalen, terwijl het risico op mogelijke bijwerkingen wordt beperkt.

Gebruikers die meer ervaring hebben met het middel kunnen kiezen voor een iets hogere dosering. Houd er echter rekening mee dat er een moment komt in de dosering niveaus waar de bijwerkingen beginnen toe te nemen en de spiergroei afneemt. De meeste doorgewinterde gebruikers gaan zelden verder dan 70-80 mg per dag.

 

 

Anadrol voor ruwe kracht

Als het gaat om pure winst en ruwe kracht kunnen geen andere steroïden concurreren met Anadrol. Met 3 keer de kracht van testosteron is Anadrol de krachtigste orale steroïde die er is. Dit de steroïde om voor te gaan als massaopbouw je belangrijkste motief voor bodybuilding

 

De effecten van anadrol op je lichaam

Anadrol bindt zich aan de oestrogeenreceptoren, hierdoor wordt er meer vocht vastgehouden (waterretentie) en meer vet. Als je anadrol gebruikt zal je gewicht snel toenemen, deze toename wordt naast meer spieren ook veroorzaakt door het vocht en vet dat je vasthoudt. Het voordeel van meer vocht vasthouden is dat er meer voedingsstoffen de spieren kunnen bereiken en er meer vocht bij de gewrichten terecht komt. Het vocht bij je gewrichten zorgt voor extra bescherming waardoor je zwaarder kunt trainen. En mede daardoor bouw je snel meer spiermassa op.

 

De voordelen van anadrol

 • Versterkt de afscheiding van het hormoon dat rode bloedcellen
 • Verhoogt je kracht en uithoudingsvermogen
 • Stimuleert je eiwitsynthese en stikstofretentie

De nadelen van anadrol

 • Leverschade, daarom wordt het aangeraden om de dosering cyclus kort te houden
 • Grote hoeveelheden oestrogeen

 

Hoeveel doseren met anadrol

Een cyclus van 6 weken met dosering van 50 mg per dag is voor de meeste gebruikers voldoende om massa en kracht toename te zien.

Trenbolone om te bulken of cutten. Trenbolon is een effectieve steroïde voor zowel bulking als cutting. Hoewel er drie varianten van trenbolon zijn, zijn ze qua sterkte allemaal hetzelfde. De potentie van trenbolon is vijf keer groter dan die van testosteron.

Hoe werkt trenbolone

Trenbolone is qua werking vergelijkbaar met testosteron. Het zorgt voor dezelfde explosieve spieropbouw. Het bijzondere van trenbolone is dat het niet aromatiseert en geen oestrogene bijwerkingen heeft zoals gynaecomastie. Naast de effectieve opbouw van spiermassa zorgt trenbolone ook voor een hogere vetverbranding.

Trenbolone veroorzaakt een grote gevoeligheid van de spieren voor het extreem anabole IFG-1 in het bloed te verhogen. Daarnaast vergroot trenbolone de stikstofretentie in spieren. Hierdoor zijn er meer eiwitten beschikbaar die herstel en groei van de spieren bevorderen.

 

De voordelen van trenbolone

 • Geen waterretentie
 • Meer spierkracht
 • Meer vetverbranding

 

De nadelen van trenbolone

 • Agressie
 • Nachtelijk zweten
 • Slapeloosheid

 

Hoe moet je doseren met trenbolone

Hoewel trenbolon kan worden gekocht in de vorm van capsules en pillen wordt het meestal toegediend via injecties. Vanwege zijn hoge potentie en sterke bijwerkingen is Trenbolone hoogst ongeschikt voor beginners. Dus alleen als je een gevorderde juicer bent zou een cyclus van 8 weken met een dagelijkse dosering van 50 mg een optie zijn.

 

Deca Durabolin voor massabouw

Deca Durabolin of ook bekend als nandrolon is  al jaren populair in de bodybuilding-gemeenschap. Het is een ultra-effectieve steroïde voor massabouw. Naast voor bulken is nandrolon ook een zeer effectieve steroïde voor het opbouwen van kracht. Nandrolon is ook bekend als Deca Durabolin, of gewoon ‘Deca’.

 

Hoe werkt Deca Durabolin op je lichaam?

Deca Durabolin heeft twee werkingen op je lichaam.
1. Vergroting van stikstofretentie in de spiercellen
Door deze vergroting houden spiercellen meer eiwitten vast. Deze eiwitten bevatten allemaal stikstof. Hoe meer stikstof in de spiercellen hoe beter de eiwitsynthese. Eiwitsynthese zorgt op zijn buurt voor een snellere groei van spiermassa.

2.Gedeeltelijke aromatisering naar krachtig oestrogeen
De krachtige oestrogenen veroorzaken een toename van de glycogeenopslag en meer afgifte van groeihormonen. Groeihormonen stimuleren de groei van spieren.

Daarnaast zorgt nandrolone voor een drastische stijging van androgeenreceptoren. Nandrolone aromatiseert bijna niet wat de negatieve oestrogenen bijwerkingen zeer beperkt.

Nandrolone maakt het mogelijk om zwaarder te trainen dan voorheen. Dit komt omdat het middel zorgt voor meer vocht in de gewrichten. Het vocht vormt in dit geval een soort van bescherming.

Het kan voorkomen dat nandrolone zich bindt aan de progesteronreceptoren in het botweefsel. Als dat gebeurt wordt de gynaecomastie verergerd. Dit gebeurt slechts in uitzonderlijke gevallen. Mocht dit bij jou voorkomen dan kun je dit verhelpen door novaldex of clomid in te nemen. Winstrol kan ook helpen omdat deze anabole zich ook bindt aan de progesteronreceptoren waardoor de binding van nandrolone verminderd.

De voordelen van Deca Durabolin

 • Verbetert de collageensythese en verhoogt de dichtheid van botmineralen. Dit betekent dat je gewrichten sterker en duurzamer worden.
 • Kans op blessure wordt kleiner
 • Stimuleert stikstofretentie

 

De nadelen van Deca Durabolin

 •  Onderdrukken van de natuurlijke testosteronproductie

 

Hoe moet je doseren met Deca Durabolin

Vanwege de hoge waterretentie wordt nandrolon meestal niet gebruikt door bodybuilders tijdens het cutten. Gewoonlijk wordt het middel gebruikt in combinatie met andere steroïden tijdens de bulkfase. Cycli met alleen nandrolon zijn, hoewel zeldzaam, niet ongehoord. Een typische cyclus met alleen nandrolon is 8 weken lang en bestaat uit een wekelijkse dosis van ongeveer 400 mg.

 

Testosteron om kracht op te bouwen

Als je niet kunt beslissen welke steroïde je moet kiezen is testosteron altijd een goede gok. Testosteron is zeer anabool van aard waardoor het geschikt is voor het opbouwen van kracht en bulken. Bovendien maakt de veelzijdigheid het ook geschikt voor cutten.

 

Hoe werkt testosteron

Testosteron is een mannelijk geslachtshormoon. Het is nodig voor de aanmaak van sperma en zorgt voor mannelijke kenmerken, zoals lichaamsbeharing, baardgroei, een lage stem, ontwikkeling van de penis en zaadballen en voor meer spiermassa. Het is ook nodig om seksueel opgewonden te raken.

 

De voordelen van testosteron

 • Blokkeert de afscheiding van cortisol. Dit voorkomt de opbouw van vet in het lichaam.
 • Verhoogt de productie van rode bloedcellen. Zo wordt je uithoudingsvermogen beter
 • Verhoogt de snelheid van eiwitsynthese wat de hersteltijden verkort en katabolisme voorkomt

 

Nadelen van testosteron

 • Overmatige testosteronniveaus leidt tot toename aan haargroei.
 • Terugwijkende haarlijn.
 • Synthetisch testosteron kan testiculaire atrofie en gynaecomastie veroorzaken.

 

Hoe moet je doseren met testosteron

De meeste experts beschouwen testosteron als de beste optie voor mensen die aan hun allereerste kuur beginnen. Oraal gebruik van testosteron is behoorlijk zwaar voor je lever en daarom gebruiken de meeste gebruikers het via injecties. De cyclus voor massa is meestal 10 tot 12 weken bij een wekelijkse dosering van 500 mg.

2 reacties

  als ik deca neem zullen mijn spteren vergroten of niet graag een antwoord

   Beste Roger,

   Bij het nemen van deca kan het leiden tot een toename van spiermassa.

   Met vriendelijke groet,
   Jasper

Geef een reactie

Winkelwagen

0
image/svg+xml

geen producten in je winkelmand

Verder winkelen